keskiviikko 22. elokuuta 2012

Hakuna Matata


T: Mooikka! Tässä tuli nyt iso kuva pläjäys viime lauantailta, kun oltiin Sannen kaa kuvailemassa Matinkylän ja Jedan rannoilla. Oli taas tosi kivaa niiku aina ja toteutettiin (tai ainaki yritettiin) sellasii kuvii jotka ollaan bongattu jostain netistä ja ne on ollu meijän mielest hienoja. En tiiä tajuutteko mitä tarkotan:D Mutta kuitenkin, kiitos paljon kaikista kommenteista ja ollaan tekemässä pian riparipostaus ja talopostaukset sitten kun keritään. Kaikki postaus ehdotukset on tervetulleita, mutta meillä saattaa mennä molemmilla jonkin aikaa saada postauksia kasaan, mutta kyllä ne on tulossa! Arki jatkuu taas ja jotenki tuntuu ettei lomaa ois ollu ollenkaan! Lähipäivin oon ollu kavereitten kaa ja tehny läksyä vielä kun alkuinnostusta riittää. Jotenki alko stressaa tänään opon tunnilla ku kohta puoliin pitäis olla selvillä et minne lukioihin haluun hakee, ja mulla on vähän turhan monta koulua mielessä. No on tässä vielä vähän aikaa! Mutta lopettelen nyt tätä tekstiä ja meen tekemään huomisii läksyjä, Heippa!

5 kommenttia:

  1. Onks sulla sanne tekoripset vai jos ei oo nii miten oot saanu ne tollee?:)

    VastaaPoista
  2. Ei oo(: Laitan ihan ripsarii ja ekaks Cliniquen lash power mascaraa ja sitte mun ehdotonta suosikkia joka on tällä hetkellä vedenkestävä Lancômen hypnôse Doll Eyes(: toivottavasti meikkipostauksessa viimeistään selviää jos toi oli kauheen epäselvä :D

    VastaaPoista
  3. millo se postaus tulee?:) ja ymmärrän et teil on kiireit ja kaikkee mut ois super kiva jos pystyisitte postaa useemmin et näkis teijä päivänasui ja tollee mis ootte ollu:)

    VastaaPoista